08 november 2021

Intresseanmälan – avslutningsaktivitet

Säsongen har varit lång och börjar äntligen att komma till sitt slut. Pandemin har hållit oss från att träffas i stora sällskap, men det är numera möjligt igen. FMLDK vill i och med detta, kolla om det finns intresse bland medlemmarna att vara med i en avslutningsaktivet innan årsskiftet.
För att veta detta så skulle vi vilja att du svara nedan om du är intresserad och delta eller inte. Om intresset finns av de flesta så återkommer vi med tid, plats och vilken aktivitet som vi bjuder till. Omröstningen är öppen till och med den 13/11

Omröstningen är avslutad!

Är du intresserad och vara med på en avslutningsaktivitet innan årsskiftet?

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.  Läs mer om cookies här