19 maj 2021

Innehåll för träningspassen fram till v22

Bild från träningen den 18/5.

De kommande träningarna kommer att innehålla ca 45-50 min aktiv träning och ca 10-15 minuters gemensam avslutning med variation på träningspassen. Vi kommer fram till v22 testa en del nya övningar som är anpassningsbara utifrån dina individuella förutsättningar.  Träningspassen kommer delas i tre delar: uppvärmning, huvudövningar och avslut. Vi kommer även att i avslutningsdelen ta upp regelfrågor och domarsituationer från olika matcher.

20/5: Torsdagens träning:

Gemensam lätt joggning med varierande kroppsövningar. T.ex höga knän, sidledshopp etc. Fokus på styrka med egen kroppsvikt: tre varv av Squats, Burpees, Situps & Planka på tid. Vanlig jogging som avslut och gemensam stretchning.

24/5: Måndag träning

Gemensam uppvärmning med lätt jogging med varierande kroppsövningar. T.ex höga knän, sidledshopp. Fokus tempoväxlingsövningar för att få upp pulsen och därefter intervallträning. Avslutas med gemensam ner varvning & Stretchning.  

26/5 Onsdag träning:

Gemensam lätt jogging som avslutas med koordinationsövningar som uppvärmning. Träning med fokus på ben: 3-4 stationer, jumpingsquats, höga knän, militärvila och mountainclimbers. Avslutas med gemensam jogging och stretchning.

31/5 Måndag träning:

Gemensam uppvärmning lätt jogging. 400m löpning följs av Squats, Burpees, Situps & Planka. upprepas under bestämd tid. Vila mellan varven.. Avslutas med gemensam ner varvning & Stretchning.

2/6 Onsdag träning

Vid detta tillfälle kommer vi att utföra passet som har uppskattats mest av deltagarna.

Varmt välkomna!

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.  Läs mer om cookies här