22 maj 2021

Ungdomsserierna drar igång

Faruk Camo

Serierna för Barn och ungdomar (födda 2002 och senare) drar igång denna helg 22-23 maj. Inte en dag försent om man frågar Faruk Camo som dömde en U19 träningsmatch igår fredag mellan Limhamns FF och Stehag. Vi träffade honom på Limhamns IP strax före matchstart. Faruk som i år firar sin 10 år som distriktsdomare tycker att det är oerhört kul och äntligen komma igång och få döma fotboll igen. Matchen igår var hans andra i år. Han var väldig taggad och fokuserad. Angående restriktionerna på grund av pandemin säger Faruk så här: ”såklart att det inte är kul med matcher utan publik. Tyvärr vi lever i en pandemi idag där vi ät tvungna att ha de här restriktionerna, men bara att man är igång överhuvudtaget är en fröjd. Att få se och döma fotboll är nånting som jag har saknat och som jag älskar att göra”

I år dömer Faruk även som huvuddomare i div 5 och som assisterandedomare i div 4.

Hans målsättnings som domare är att få döma så högt man kan och med ”lite tur och hårt arbete så får man se vad som händer i framtiden” avslutar han.

Lycka till på matcherna och i framtiden säger vi till Faruk!

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.  Läs mer om cookies här