06 mars 2024

Ny organisation i Sydvästra/Intresseanmälan

Hej Kollegor,

Nu är den nya organisationen beslutad. Se bild ovan.

Efter flera månaders arbete där DU har tagit en del av era synpunkter, granskat inkomna ansökningar och utfört intervjuer så finns de första rollerna tillsatta och det finns fortfarande vakanser som DU vill påminna er om att skicka in skriftlig intresseanmälan för. Ni ser i organisationsbilden vilka platser som är vakanta. Till coachrollerna finns även bifogat en uppdragsbeskrivning längre ner.

I din intresseanmälan behöver du beskriva; vem du är och varför just du passar in till rollen och vad ditt bidrag kommer att vara. Kom in med din intresseanmälan senast 8/3 till jorgen.berggren@skaneboll.se ↗. Har du frågor om gällande rekryteringsprocessen kan du kontakta Ibrahim Mujadzic: ibrahim.mujadzic@axesslogistics.com ↗ eller 0707-980222

Mer info om arbetet med den nya organisationen kommer att presenteras när alla vakanser är tillsatta, senast under vecka 14.

Önskar er fortsatt en fin vecka.

Med vänlig hälsning

DU via Admir Useinovski

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.  Läs mer om cookies här