25 april 2024

Spelfriadagen, 7/5 och 14/5

Hej Alla kollegor!

Då var det dags för spelfriadagen för alla domare i Malmö/Lund som denna gång kommer vara två dagar 7/5 och 14/5.

Den 7/5 kommer vi tillsammans titta på matchen Bunkeflo FF – Kosova IF. Matchen startar kl 19:00 på Bunkeflo IP(Brovallen). Vi ses på plats ca 20 minuter innan matchstart. Klubben bjuder på en korv och dricka.

Den 14/5 kommer vi att analysera matchen tillsammans på en digitalträff. Vi kommer även att gå igenom enkäten som ni fyllde i gällande domarnas arbetsmiljö och information om vad som är viktigt att tänka på vid en anmälan.

Du anmäler ditt deltagande nedan. OBS: Viktigt att anmälan inkommer senast den 5/5.

Jag kommer att vara med på spelfriadagen

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.  Läs mer om cookies här